top of page
Cryoboost Breda

Cryoboost Breda

Een cryoboost in Breda klinkt misschien een beetje eng. Het is dan waarschijnlijk ook niet iets wat je dagelijks hoort. Toch kun je veel profijt hebben van een cryoboost in Breda. Als je last hebt van chronische pijnen of je veel te maken hebt met lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, dan is een cryoboost in Breda echt geen slecht idee. Professionele sporters gebruiken deze techniek dan ook wel eens om sneller te herstellen van spierblessures of ter bevordering van spierkracht. Deze techniek is dan ook volledig veilig en kan jou zeker helpen als je bepaalde klachten hebt.

Hoe gaat een cryoboost in Breda in zijn werk?

cryoboost_blog_13.jpg

Als je bij ons aankomt voor een cryoboost in Breda kun je het volgende verwachten. Een cryoboost is namelijk niet veel meer dan een soort omgekeerde sauna. Waar je bij een conventionele sauna juist aan hoge temperaturen wordt blootgesteld is dat bij een cryoboost precies andersom. Verder ziet een cryosauna er ook net ietsje anders uit. Je hele lichaam zit namelijk in deze sauna op je hoofd na. Vervolgens wordt je lichaam voor een tot drie minuten aan zeer koude temperaturen blootgesteld. De bovenste laag van je huid koelt hierbij dan sterk af en dit zorgt onder andere voor de aanmaak van endorfine.

Wat heb je aan een cryoboost in Breda?

Allereerst is endorfine ook wel bekend als het gelukshormoon. Afgifte van endorfine zorgt dus voor een fijn en prettig gevoel. Daarnaast zorgt een cryoboost of cryotherapie in Breda nog voor veel andere voordelen. Zo zal je huid verbeteren als je af en toe een cryoboost in Breda laat doen en helpt het tegen vermoeidheid, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast wordt de collageenaanmaak gestimuleerd, waardoor je huid nog beter wordt en stimuleert het stofwisselingsproces en de vetverbranding. Een cryoboost in Breda op zijn tijd kan jou dus ook zeker ondersteunen als je wilt afvallen.

Wat kost een cryoboost in Breda ongeveer?

Cryoboost in Breda

Aangezien je misschien nog nooit van deze techniek gehoord had en het vrij ingewikkeld klinkt, kun je wellicht denken dat het nogal duur is. Dit is echter helemaal niet waar. Zeker als je merkt dat je inderdaad een positief effect ondervindt van onze cryoboost in Breda, kun je zeer goedkoop bij ons terecht. Je kunt namelijk een soort strippenkaart of een abonnement afsluiten. Als je dit doet ben je veel goedkoper uit dan als je allemaal losse afspraken zou gaan maken. Kom voor een cryoboost of een sportmassage in Breda vooral een keertje langs.

Contact
bottom of page